3 tipy na dárek ke Dni matek, inspirujte se

Den matek je svátek, který se v různých podobách dodržuje po celém světě. Datum a způsob oslavy se sice liší, ale všude tento den zahrnuje obdarování maminek květinou a nějakým pěkným dárkem. A právě s jeho výběrem vám teď pomůžeme.

1. Kvalitní dámská peněženka nezklame

Nádherný barevný pugét jistě potěší, ale i při sebelepší péči během pár dnů uvadne. Dárek by proto měl být trvalejší hodnoty. Měl by to být předmět krásný, ale kvalitní. Věc, která ženě–mamince připomene každý den, že ji máte rádi a že si jí vážíte. Všechny tyto aspekty dokonale splňuje kožená dámská peněženka.

Jsme si jisti, že s takovým dárkem nešlápnete vedle, ale pro jistotu vám přinášíme několik doporučení pro výběr správného modelu. 

  • Pokud žena nosí doklady zvlášť v samostatném pouzdru, postačí malý typ, do kterého se však pohodlně vejdou bankovky, mince i několik karet či vizitek.  

  • Jestliže dáma potřebuje v peněžence prostor pro více karet nebo dokladů, ale preferuje malé kabelky, doporučujeme také některý z menších modelů, ale s osmi až devíti kapsami na karty.

  • Pro ženu, která má ráda všechny důležité věci pohromadě a která nosí velké kabelky, vyberte velkou peněženku

  • Jelikož peněženka je zároveň módním doplňkem, nezapomeňte ji sladit se stylem obdarované. Podívejte se teď na několik typických příkladů.

Romantika

Klasika

Extravagance

2. Dárková sada aneb 2 v 1

Proč luxusní dárkové sady s páskem a peněženkou z vysoce kvalitní pravé kůže a v naprosto precizním provedení? Protože maminky si zaslouží to nejlepší. Vyberte jen správnou velikost opasku a vhodnou barvu.

 

3. Dárkový poukaz jako sázka na jistotu

Ideální řešení pro všechny nejisté syny, zetě a manžele. Dárkový poukazněkolik výhod:

  • Žena si sama vybere model dle svých vlastních představ.
  • Vy si ušetříte starosti s tím, zda se jí bude vaše volba líbit.
  • Dárkový poukaz posíláme elektronicky, takže nemusíte čekat na doručení zásilkovou službou.

Bonus: Dárek nemusí být jen věcný

Činy a gesta někdy dokáží mnohem více. Dopřejte mamince den volna od činností, jako je vaření a jiné domácí práce. Připravte pro ni snídani do postele a celý den ji hýčkejte. Vezměte ji na výlet, do restaurace nebo kina. 

Buďte styloví a překvapte

Vyberte na našem e-shopu krásnou dámskou peněženku a vyrobte malé přáníčko, které se do ní vejde. Kartička s poděkováním, obrázkem od dětí nebo společnou fotkou připravená v nové peněžence překvapí a potěší. Tak neváhejte, vybírejte a vyrábějte!