Hodnocení obchodu

4,9 1939 hodnocení
5
1882x
4
30x
3
8x
2
1x
1
18x
Nevyplňujte toto pole:
VJ Avatar autora Vladimír Jírovec | 27.1.2023
Kvalitní zboží, rychlá dodávka a vstřícnost ze strany pana Synka. Komunikace a informace o celkovém průběhu objednávky na vysoké úrovni. Děkuji.
JW Avatar autora Jiří Weyskrab | 25.1.2023
Naprostá spokojenost.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 26.1.2023
Jsme rádi, že jste s nákupem spokojen. Děkujeme za hodnocení.
RK Avatar autora Radka Koutská | 25.1.2023
Rychlé dodání, objednané zboží podle představ. Super.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 26.1.2023
Děkujme za vaše hodnocení nákupu i zboží.
Avatar autora Jindřiška Šímová | 22.1.2023
spokojenost
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2023
Děkujeme za vaše hodnocení nákupu.
Avatar autora Kamila Čermáková | 22.1.2023
Spokojenost ????
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 22.1.2023
Děkujeme za kladné hodnocení nákupu.
JS Avatar autora Jan Slunečko | 22.1.2023
Super překvapivě rychlé dodání. 100% spokojenost.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 22.1.2023
jsme rádi, že jste s nákupem spokojen. Děkujeme za vaše hodnocení.
ZM Avatar autora Zuzana Musilová | 21.1.2023
Výborná zkušenost. Rychlé doručení a veliká vstřícnost při výměně zboží i po lhůtě 14 dnů (šlo o popletený vánoční dárek).
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 22.1.2023
To nebyl žádný problém. Děkujeme za vaše kladné hodnocení.
SM Avatar autora Stanislava Mocková | 20.1.2023
Rychlé dodání,kvalitní zboží
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 21.1.2023
Děkujeme za hodnocení zboží i dodání.
LP Avatar autora Lenka Panyaková | 20.1.2023
Rychlost doručení moc spokojená
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 21.1.2023
Děkujeme za vaše kladné hodnocení.
TP Avatar autora Tereza Podhorská | 20.1.2023
Okamžité odeslání zboží, kvalitně zabalené, informace ihned o každém pohybu zásilky, zboží kvalitní a nepoškozené Obchod mohu určitě doporučit !
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 21.1.2023
Jsme rádi, že jste s nákupem spokojena. Děkujeme za vaše hodnocení i doporučení.
JP Avatar autora Jaromír Procházka | 19.1.2023
RYCHLÉ DODÁNÍ ,JSEM NAPROSTO SPOKOJEN.MŮŽU VŠEM DOPORUČIT.DĚKUJI.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2023
Děkujeme za kladné hodnocení i doporučení.
ZM Avatar autora Zdeňka Mamulová | 19.1.2023
Je super, že dokážou komunikovat s lidmi.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2023
Děkujeme za vaše hodnocení nákupu.
Avatar autora Jiří Žáček | 19.1.2023
spokojen!
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2023
Děkujeme za hodnocení nákupu.
IM Avatar autora Ivo Mišovič | 19.1.2023
Za mě naprostá spokojenost. Rychlé dodání a kvalitní zboží za přijatelnou cenu. Mockrát děkuju a ať se daří.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2023
Také děkujeme za hodnocení a přejeme vše nej.
LJ Avatar autora Lenka Janečková | 19.1.2023
Objednávala jsem poprvé. Spokojenost.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2023
Děkujeme za vaše hodnocení.
MH Avatar autora Markéta Haasová | 19.1.2023
Jsem spokojená a rychlé dodání zboží.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2023
Děkujeme za kladné hodnocení nákupu i dodání.
MR Avatar autora Martina Růžková | 16.1.2023
Za mě naprostá spokojenost. Rychlé dodání a kvalitní zboží za přijatelnou cenu. Mockrát děkuju a ať se daří.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 19.1.2023
Jsme rádi, že jste s nákupem spokojena. Děkujeme za vaše hodnocení a také přejeme ať se daří.
AK Avatar autora Alois Kundrát | 14.1.2023
otravné okénko "ověřeno zákazníky" pořád vyskakuje a zabraňuje prohlížení zboží.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 19.1.2023
přesunuli jsme ho, děkujeme za připomínku i hodnocení.
RT Avatar autora Radko Turek | 13.1.2023
Dobrá kvalita a cena. Rychlé dodání. Naprostá spokojenost.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.1.2023
Děkujeme za vaše kladné hodnocení nákupu i dodání.
PH Avatar autora Petr Horažďovský | 13.1.2023
Překvapen, naprostá spokojenost ????
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.1.2023
Děkujeme za vaše kladné hodnocení nákupu.