Hodnocení obchodu

4,9 1259 hodnocení
5
1222x
4
19x
3
7x
2
1x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
RN Avatar autora Radek Novotný | 24.1.2022
Velká spokojenost, doručeno na Balikovnu do 24 hodin.
J Avatar autora Jaroslav H. | 23.1.2022
Absolutní spokojenost - v úterý po 20 hodině objednáno, vyzvednuto v pátek dopoledne v zásilkovně (přitom placeno převodem z účtu !!) - doporučuji ! Rychlost dodání i komunikace velni dobrá !
MS Avatar autora Miloslav Staněk | 23.1.2022
Vše v naprostém pořádku.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2022
Děujeme a kladné hodnocení.
LU Avatar autora Lenka Urbancova | 22.1.2022
Ano
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2022
Děkujeme za vaše kladné hodnocení.
V Avatar autora Vlasta | 22.1.2022
Baliček dorazil rychle a v pořádku, peněženka je krásná.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2022
Děkujeme za vaše kladné hodnocení zboží i dodání.
Avatar autora | 22.1.2022
Lze s důvěrou nakoupit - v dobrém sortimentu nabídky ! KF
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za vaše hodnocení i doporučení pro ostatní zákazníky.
JJ Avatar autora Jiří Jozíf | 22.1.2022
Bez problémů.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2022
Děkujeme za vaše hodnocení.
J Avatar autora Josef | 21.1.2022
Spokojen..........
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2022
Děkujeme za kladné hodnocení.
K Avatar autora Karel | 21.1.2022
Ověřil jsem si před objednáním uváděné rozměry, takže jsem byl "v obraze", že některé doklady do peněženky nevejdou. Navíc hned při vkládání "kreditek" jedna z vnitřních plastových kapes byla při manipulaci natržena - prasklá (a to jsem se nechoval nějak neomaleně). Je to ovšem známá bolest - měl jsem již jiné takové provedení dokladovky (s jiným typem průsvitného plastu) - a taky to popraskalo, všechny kapsy (na kreditky i větší). Bohužel, výrobci používají nějaký nevhodný či nekvalitní plastový materiál. Ovšem jinak peněženka je kožená, slušně provedená, malá a kompaktní, i po naplnění kreditkami jde zapnout, kapes na kreditky je hodně (18). Za mě - spokojenost s doručením, zbožím i cenou.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2022
Jsme rádi, že jste spokojen. Děkujeme za kladné hodnocení.
A Avatar autora Alena | 21.1.2022
Ok.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.1.2022
Děkujeme za vaše hodnocení.
T Avatar autora Tajka | 20.1.2022
Spokojenost
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 21.1.2022
Jsme rádi, že jste spokojena. Děkujeme za hodnocení.
J Avatar autora Jana | 20.1.2022
zboží dorazilo rychle a v pořádku, peněženka, krásná, kvalitní, mohu jen doporučit
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2022
Děkujeme za vaše hodnocení dodání, peněženky i doporučení.
P Avatar autora Pavlina | 20.1.2022
Jsem spokojená s tímto obchodem.zbozi dorazilo za dva dny.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2022
Děkujeme za kladné hodnocení dodání i nákupu.
P Avatar autora Petra | 20.1.2022
Rychlé dodání,spokojenost
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2022
Děkujeme za vaše kladné hodnocení.
J Avatar autora Jan | 20.1.2022
Spokojenost, doporučuji
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.1.2022
Jsme rádi, že jste spokojen. Děkujeme za vaše hodnocení i doporučení.
Avatar autora | 19.1.2022
+ Rychlost vyřízení,vstricnost

Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za vaše kladné hodnocení nákupu.
A Avatar autora altamira | 17.1.2022
Krásné zboží i ve slevě, rychlé dodání, naprostá spokojenost.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 17.1.2022
Děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojena.
Avatar autora | 17.1.2022
Naprostá spokojenost jak se zbožím, tak i s e-shopem. Vřele doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 25.1.2022
Děkujeme za vaše kladné hodnocení nákupu i doporučení.
MV Avatar autora Milena. Valentova | 16.1.2022
Velmi spokojeni
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.1.2022
Jsme rádi, že jste spokojeni. Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora Zdeněk Šustr | 14.1.2022
Objednávka vyřízena rychle. V dodávce jsem však obdržel v jednom případě (objednáno 5 ks) zcela jiný produkt.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.1.2022
To nás mrzí, že došlo k přehmatu při odeslání. Dejte vědět které je špatně a vyřešíme obratem. Děkujeme za kladné hodnocení.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné