Hodnocení obchodu

4,9 872 hodnocení
5
842x
4
17x
3
7x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
B Avatar autora Barbara | 30.7.2021
Vyrobek jsem vracela, protoze rozmerove mi nakonec uplne nevyhovoval (popis a obrazky ale byly spravne). Chtela bych timto moc ocenit neskutecne rychlou reakci a vraceni penez (odeslano 28.7., penize vraceny na ucet 30.7.). Vemi seriozni jednani a urcite se rada na e-shop vratim.
VK Avatar autora Vaclav Kvech | 28.7.2021
ano jsme spokojeni
A Avatar autora Anna | 25.7.2021
Velka spokojenost, rychle vyrizena objednavka
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 25.7.2021
Děkujeme za vaše kladné hodnocení objednávky i vyřízení.
VK Avatar autora Vasil Kulik | 24.7.2021
Maximální spokojnost.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 25.7.2021
Díky za vaše kladé hodnocení, jsme rádi, že jste byl spokojen.
RW Avatar autora Rostislav Wojnar | 23.7.2021
Maximální spokojenost.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 25.7.2021
Děkujeme za kladé hodnocení, spokojený zákazník je náš cíl.
M Avatar autora Martina | 22.7.2021
Byla jsem velmi spokojena s výrobkem, kvalitní a přesně naplňoval mé představy. Rychlé vyřízení , doprava a bezproblémové jednání s obchodem.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.7.2021
Děkujeme za vaše kladné hodnocení výrobku, dodání i nákupu.
Š Avatar autora Štěpán | 22.7.2021
????
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.7.2021
Díky za kladné hodnocení.
E Avatar autora Eva | 22.7.2021
Mám velikou radost je krásná mohu doporučit
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 23.7.2021
Jsme rádi, že máte radost a děkujeme za vaše hodnocení.
Avatar autora | 20.7.2021
Velmi rychlé dodání, bezvadná komunikace.
Avatar autora (Administrátor) 31.7.2021
Děkujeme za vaše kladné hodnocení, spokojený zákazník je náš cíl. S pozdravem Jan Synek peněženky AHAL https://www.penezenky-ahal.cz
Avatar autora | 20.7.2021
Doporučuji všem, kvalitní zboží, rychlé dodání, už jsem objednávala dvakrát a vždy spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 31.7.2021
Jsme rádi, že nákup proběhl k vaší spokojenosti. Děkujeme za vaše hodnocení. S pozdravem Jan Synek peněženky AHAL https://www.penezenky-ahal.cz
DB Avatar autora Danuše Budinská | 20.7.2021
Spokojenost. Obchod doporučuji.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 20.7.2021
Děkujeme za kladné hodnocení i doporučení.
MT Avatar autora Marcela Tumova | 17.7.2021
Maximální spokojenost.Super kvalita provedení zboží,super rychlé jednání...vřele doporučuji!!
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 18.7.2021
Díky za vaše kladné hodnocení zboží i dodání.
Avatar autora Pavlína Šolcová | 17.7.2021
Jsem velice spokojená s rychlostí objednaného zboží s jeho dodáním, i kvalitou výrobků v tomtotomto případě peněženky, jsem opravdu potěšená.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 17.7.2021
Děkujeme za vaše kladné hodnocení zboží i dodání.
V Avatar autora vkaduskava | 16.7.2021
ANO
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.7.2021
Díky za kladné hodnocení.
I Avatar autora Ivana | 16.7.2021
Jsem spokojena, vše vyřizene rychle a zboži došlo v pořadku. Za mě 1 s hvězdičkou.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.7.2021
Děkujeme za kladné hodnocení nákupu i doručení.
D Avatar autora Dita | 16.7.2021
Super
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.7.2021
Děkujeme za vaše super hodnocení.
P Avatar autora Petra | 16.7.2021
Vše proběhlo krásně a rychle. Díky????????
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 16.7.2021
Díky za vaše kladné hodnocení nákupu.
LH Avatar autora Lenka Hladká | 15.7.2021
Rychlost, super nákup.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 15.7.2021
Děkujeme za kladné hodnocení.
Avatar autora Kateřina Šilhartová | 14.7.2021
Spokojenost, rychlé dodání , doporučuji.
JS Avatar autora Jan Synek (Administrátor) 15.7.2021
Díky za vaše hodnocení i doporučení.
Avatar autora | 14.7.2021
+ Bleskové zaslání
+ Výborná komunikace

Avatar autora (Administrátor) 31.7.2021
Děkujeme za vaše kladné hodnocení, spokojený zákazník je náš cíl. S pozdravem Jan Synek peněženky AHAL https://www.penezenky-ahal.cz