Nejkrásnější peněženky roku 2021. Inspirujte se pro letošek

Chystáte se v brzké době koupit sobě nebo někomu blízkému nové peněženky? Pak se vám určitě bude hodit náš přehled nejkrásnějších a nejprodávanějších peněženek loňského roku. Tady je. 

Mezi pánskými peněženkami vedly dvousložkové 

Ať už si peněženky vybrali pánové sami, nebo je dostali jako dárek, nejvíce „na dračku” šly klasické dvousložkové. Tedy ty, které umožňují uložení peněz i karet (popř. dokladů). Není divu, že patří mezi nejprodávanější, protože nabízí opravdu hodně možností, ale přitom jsou poměrně malé a lehké. Co se designu týká, najdete mezi nimi modely pro každý životní styl.

Zip pomáhá zachovat bezpečí

V kategorii dvousložkových peněženek najdete také modely na zip. Kromě dostatečného prostoru pro uložení všech důležitých věcí (peněz a karet, ale také dokladů, vizitek apod.), přináší ještě další velkou výhodu – díky zipu se z nich nic omylem nevytrousí. Mezi pánskými peněženkami se zipem si v roce 2021 vedly nejlépe tyto:

Pokud uvažujete o koupi některého z těchto modelů, možná vám v rozhodování pomůže článek Jak vybrat pánskou peněženku na zip.

Neobvyklý design pro neobvyklé muže

Pokud pánům nevadí trochu „vyčnívat” z davu, jistě rádi sáhnou po peněžence v zajímavějším provedení. V loňském roce se zákazníkům nejvíce zalíbily modely s netradičním obrázkem, v neobvyklé barvě či s kontrastním prošitím.

Nejkrásnější dámské peněženky jsou zároveň netradiční

Pro ženy bývá peněženka často také módním doplňkem, proto u nich hraje design velkou roli. V loňském roce se na výsluní hřály modely zajímavé tvarem, barvou nebo vzorem. Tři nejkrásnější dámské peněženky byly podle našich zákazníků tyto:

Mimochodem, víte, jaké jsou oblíbené barvy peněženek a čím se vyznačují?

Nejen vzhled hraje prim

Hned v závěsu jsou další vzhledově výjimečné modely. Je vidět, že dámy se opravdu nebojí mít netradiční doplňky, ale důležitá je pro ně i praktičnost. Kapsy uzavíratelné na zip, mincovník a kapsy na karty (doklady) jsou nezbytné.

Dámy, buďte i v roce 2022 stylové a elegantní

Loňský rok na našem e-shopu ukázal, že dámské stylové peněženky se opět vrací do módy. Pokud se žena nechce úplně vymykat, ale přesto touží po luxusním kousku, řešením jsou stylové modely s nádechem elegance. Tyhle patřily v roce 2021 mezi TOP:

Přemýšlíte, jestli jsou lepší dámské peněženky s přezkou, nebo s klopou? Zjistěte to v článku.

Kdo nepotřebuje „naditou” peněženku 

Ne každému vyhovuje nosit peníze a karty či doklady pohromadě. Z toho důvodu si naši zákazníci velmi oblíbili dokladovky a malá pouzdra. V dokladovkách najdete menší i větší kapsy, do některých lze vložit i bankovky.

Pouzdra na karty mají kapsy menší, rozměrově vyhovující platebním a kreditním kartám, věrnostním kartičkám a dnes již i dokladům. Nejoblíbenější bylo v loňském roce plastové pouzdro s výrazným vzorem a jednoduché kožené pouzdro černé barvy.

Pak jsou tady dolarovky, které si oblíbili zejména muži. Malé tenké peněženky se jim pohodlně vejdou do kapsy kalhot.

Minimalisté si také oblíbili kapsičky na mince. Ty naopak vedou u žen, protože je mohou vložit do psaníčka nebo malé kabelky.

Nejkrásnější dárkové sady pro pány

Velmi oblíbenými byly v loňském roce také pánské dárkové kazety, jejichž prodej samozřejmě výrazně stoupl před Vánoci. Jde o sady peněženek s páskem, oboje vyrobené z kvalitní kůže a připravené v luxusním dárkovém balení.

S nejkrásnějšími peněženkami roku 2021 nešlápnete vedle. Tak neváhejte a vybírejte