Buďte styloví do posledního detailu: trendy peněženky roku 2022

S novým rokem nová peněženka. Proč? Protože peněženka je módní doplněk a módní směry se každý rok mění. Peněženkou z kůže nikdy nic nezkazíte, ale jak je to s její velikostí nebo barvou? Pojďte se s námi podívat, jaké trendy se k nám s jarem 2022 blíží.

Mini, které si můžete dovolit

Po sezónách maxi a midi se vrací zkracování spodního lemu sukní. Velké zkracování. Minisukně se však nehodí na každou postavu, proto uvidíme, jak moc budou v obchodech žádané. Zato minipeněženku si může dovolit každý, tím jsme si jisti. Peněženky z kůže v malých rozměrech oceníte, ať už se rozhodnete odhalit většinou svých nohou, nebo ne. 

Malou peněženku můžete doplnit minipouzdrem na karty.

Pánové minisukně asi nosit nebudou, ale inspirovat se mini trendem mohou také. Koneckonců malé dolarovky se u mužů těší dlouhodobé oblibě, jelikož se pohodlně vejdou do kapsy.

A také pro pány se najde minipouzdro na karty.

Objem, který nemrzí

Na rozdíl od sukní budou na objemu přibývat kabelky. Svět kabelek vezmou útokem velké tašky, takže se vám do nich vejdou všechny vaše nezbytnosti včetně pořádné peněženky z kůže s dostatkem kapes a příhrádek. 

Pánové přijdou trochu zkrátka. Velké obdélníkové pánské peněženky nejsou úplně běžnou záležitostí, nicméně pokud si i muž bude chtít dopřát maxi objem v souladu s trendem 2022, dobře mu poslouží takzvaná kasírka.

Zlatou střední cestou mohou být velké pánské peněženky, které se sice rozměrově nevyrovnají těm dámským, nicméně jsou také prostorné a velmi praktické.

Šňůrka ke šňůrce sedá

Popruhové akcenty na oblečení se do módy vkrádají již několik posledních let, ale letošní jaro a léto udeří naplno. Topy s několika šňůrkami přes ramena a dekolt či kalhoty s křížícími se tkaničkami na břiše budou na výsluní. Pokud se necítíte na takovou „divočinu”, ale přesto chcete propadnout šňůrkové mánii, pořiďte si pouzdro k zavěšení na krk

Dárkové kazety jsou v kurzu stále

Co nikdy nevyjde z módy, jsou dárky. Zvláště pokud jsou luxusní a praktické zároveň. Takže až budete během roku 2022 vymýšlet, čím někoho potěšit, vzpomeňte si na naše dárkové sady.

Darujte možnost výběru

Potěšte své blízké možností vybrat si vlastní trendy peněženku z kůže a nic neplatit. Dárkové poukazy máme ve třech různých hodnotách (500 Kč, 1 000 Kč a 1 500 Kč) a zasíláme je e-mailem ve formátu PDF.