Peněženka jako skvělý vánoční dárek? Ano, ale na míru, a ne prázdná

Hledání těch nejlepších vánočních dárků pro naše blízké může být stresující. Pokud vaše nervozita z chybějících dárků stoupá úměrně s blížícími se Vánocemi, máme pro vás skvělou zprávu. Tedy vlastně tipy na dárky, které zaručeně potěší, a k tomu rady, jak vybírat. 

Aby dámská peněženka pod stromečkem potěšila

Pánové, víte, co dát dámě, aby jí to vykouzlilo upřímný úsměv na tváři? Přece něco krásného a praktického. Něco luxusního, ale užitečného. Něco nadčasového a třeba i trochu symbolického. A přesně to splňují značkové dámské peněženky.

  • Je to praktický pomocník a módní doplněk zároveň.
  • Žena ji 100% využije. Dnes, za měsíc i za rok.
  • V peněžence nosíme cenné věci, proto je symbolem bohatství a úspěchu. 

Když dobře zvolíte podle osobnosti ženy, kterou se chystáte obdarovat, a do peněženky ještě něco přidáte, úspěch bude zaručen. 

Jak vybrat dámskou peněženku

Dámám s elegantním stylem vyberte luxusní, ale spíše decentní model.

Ženy, kterým nevadí trochu vyčnívat, ale stále v duchu elegance, ocení nápadnější varianty.

Pokud se žena nebojí být výrazná, sáhněte po některém z originálních typů. A pokud se chcete řídit zkušenostmi spokojených zákazníků, podívejte se na nejlépe hodnocené dámské peněženky.

Ať peněženka nezůstane prázdná

Kromě peněz a karet schovávají ženy v peněžence také fotky svých blízkých, většina peněženek je proto vybavena průhledným okénkem. Zaplňte ho a darujte peněženku již s fotkou.

Když do peněženky vložíte několik drobných mincí nebo rybí šupinu, dáte ženě „magnet na peníze”. Alespoň podle některých pověr. Tak proč to nezkusit? I kdyby to nefungovalo, jde o moc hezké gesto.

Stejně tak můžete do některé kapsičky umístit čtyřlístek pro štěstí. Ať už vylisovaný, nebo v podobě drobného šperku. 

Některou dámu zase potěší a pobaví stírací losy v každé kapsičce. Fantazii se meze nekladou. Záleží jen na tom, koho se chystáte obdarovat.

Pánská peněženka jako sázka na jistotu

Dámy, také pánská peněženka je skvělým dárkem pro muže vašeho života. Důvody jsou stejné jako v předchozím případě, ale zatímco ženy často upřednostňují módní stránku věci, pánové kladou důraz spíše na tu praktickou

Hodně mužů nosí svoji starou polorozpadlou peněženku do poslední chvíle, protože si nelibují ve vybírání nových věcí tak jako jejich něžné polovičky. A proto je nová peněženka jako dárek potěší. Ale pozor, měla by být ve stejném stylu a provedení jako ta dosavadní. Experimentování se v tomto případě nevyplatí.

Oblíbené pánské peněženky

Pánům většinou vyhovují varianty slim, protože je mohou nosit v kapse.

Podívejte se i na další tenké peněženky, jsou opravdu velmi oblíbené.

Zájem o módu jsme sice přisoudili spíše ženám, ale také někteří muži upřednostňují elegantní vzhled a luxusní provedení.

A pokud jste si jisté, že onen pán ocení výraznější model, nebojte se toho.

Pokukujete po peněženkách s řetězem? Přečtěte si článek, proč vybrat právě takovou peněženku.

Pánské peněženky naplňte praktickými doplňky

Stejně jako u žen, také u mužů nešlápnete vedle s mincemi, šupinou z kapra nebo stíracím losem. Nabízí se však více zajímavých variant. 

Multifunkční karta ze slitiny, která je tak malá, že se vejde do peněženky, ale přitom obsahuje pilku, pravítko a další vychytávky. 

Praktický nožík, který se bezpečně složí do obalu kreditní karty. 

Ruční strunová pilka pro rybáře, myslivce i survivalisty.

Inspirovat se můžete tady, možná vás pak napadnou i další super možnosti. Hlavně nedávejte peněženku prázdnou, mohla by taková zůstat i pak, a to by obdarovaný určitě nerad.

Dětské peněženky od Ježíška

A máme tady naše ratolesti, které radostně očekávají, co jim Ježíšek nadělí. Dětská peněženka je bezvadným způsobem, jak ukázat dítěti jeho vlastní důležitost a jak ho naučit zodpovědnosti a hospodaření s penězi. 

Těm úplně nejmenším, kteří zatím sbírají jen pamětní mince z výletů, postačí malé kapsičky

Pro větší děti, které již nosí peněženky u sebe a mají v nich uloženy i různé průkazky, doporučujeme větší peněženky na suchý zip.

Ani tady nezapomeňte peněženku naplnit drobnými mincemi. Jejich cinkání při rozbalování dárku děti potěší dvojnásob.