Nejkrásnější peněženky pro něžnější polovičky

Nejen ke Dni matek si ženy zaslouží krásný a kvalitní dárek, jakým dámská kožená peněženka bezesporu je. Módní doplněk, který zároveň plní praktické účely. Podívejte se na nejkrásnější modely, ze kterých vyberete dárek pro silné osobnosti i něžné květinky, minimalistky i ženy milující dostatek prostoru.

Velké peněženky: Ať je všechno pohromadě

Mince, bankovky, doklady, karty, i na fotku se najde místo. Prostorné dámské peněženky s mnoha přihrádkami jsou to pravé pro ženy, které mají rády vše důležité na jednom místě. Výrobci si dávají opravdu záležet, aby si mezi velkými peněženkami vybrala každá dáma. 

Pro milovnice luxusu sáhněte po nádherném hnědém modelu s vyraženými květy, pro jemné povahy po pastelově žluté peněžence a pro ženy, které rády vynikají, po lesklé červené.

Jsou lepší dámské peněženky s přezkou, nebo klopou? Poradí vám náš článek.

Malé peněženky: Co je malé, to je milé

Ale také praktické. Malé dámské peněženky se vejdou do každé kabelky, snad jen s výjimkou psaníčka. Poberou vše potřebné, ale nesvádí k nošení zbytečností. Zkrátka to pravé pro minimalisticky založené ženy.

Také u malých peněženek můžete vybírat z velkého množství designů. Nenápadná béžová s ozdobným prošíváním, elegantní černá s hnědými detaily, nebo výrazná oranžová? Záleží jen na vkusu a osobnosti dámy, které chcete peněženku věnovat.

Hledáte typ, který by se přece jen vešel do psaníčka? Zkuste mini peněženky a kapsičky na mince.

Obal na karty: Pro pořádek

Mít karty, kartičky či vizitky uložené zvlášť se vyplatí. Ani prostorné dámské peněženky nejsou nafukovací a jednou se zaplní. Nosit vizitky nebo věrnostní kartičky po kapsách či volně v kabelce také není úplně nejlepší nápad. Ale pouzdro na karty a vizitky všechno vyřeší.

Elegantní hnědé pouzdro se vzorem hadí kůže ocení ženy ve vyšším postavení. Fialový model potěší milovnice pastelových barev. Žluté pouzdro s vysouvacím mechanismem je výrazné a luxusní zároveň, takže si bez problémů také najde své příznivkyně.

Některá pouzdra jsou opatřena ochranou pro bezpečnost platebních karet. Přečtěte si o RFID více.

Představujeme novinky

Naše nejnovější přírůstky jsou spíše tlumených barev, ale ani o fous méně zajímavé. Stylová peněženka v nesmrtelné černo-červené kombinaci zaujme ozdobným prošíváním a jediným výrazným pruhem. Spojení těchto dvou barev patří k oblíbeným trendům, se kterým nikdy nešlápnete vedle.

Černá peněženka s klopou ve dvou odstínech šedé odkazuje k tradičnosti, ale také eleganci a nadčasovosti. Šedá barva je znakem moudrosti a vyzrálosti, je typickým představitelem minimalistického stylu, s čímž souzní také rozměry peněženky.

Prostorná dámská peněženka evokuje svými rozměry i tmavě červenou barvou energii a sebevědomí. Nic pro ženy, které si přejí zůstat nenápadné.

Darujte ženě nejkrásnější peněženku

Co žena, to jiný vkus, požadavky a zvyklosti. Teď už ale víte, čím se řídit a na co se zaměřit. Že se přesně trefíte do vkusu dámy svého srdce vám zaručit nedokážeme, kvalitu a rychlé dodání však ano. Vyberte dámskou peněženku u nás.