Vánoční dárky, které nezklamou? Dárkové vánoční sady

Přemýšlíte již nad vánočními dárky? Pomůžeme vám najít perfektní dárek pro muže i ženy. Krásný a zároveň užitečný, obsahující hned dvě věci najednou a rovnou zabalený v luxusní kazetě. Takové jsou dárkové vánoční sady kvalitních kožených pásků a peněženek.

Dárková sada pro muže – úspěch zaručen

Dárky pro pány bývají oříšek. Manžel si koupil všechno, po čem toužil, táta (dědeček) „už nic nepotřebuje”, dospělý syn nemá čas dát vám nějaký tip, co by se mu líbilo. Ale vy je přesto chcete potěšit. Nadchnout něčím originálním a praktickým zároveň, něčím, co po Vánocích neskončí zapomenuto na dně skříně. A právě takovým dárkem mohou být luxusní dárkové sady pro muže z kvalitní kůže.

Vybrat si můžete mezi značkami Pierre Cardin a Rovicky, oba výrobci nabízí různá provedení obou částí sady – peněženky s přezkou i bez, na výšku i na šířku, pásky v různých délkách (110–130 cm) s černou a stříbrnou sponou.

Peněženky s přezkou proti vypadávání obsahu

Dává-li pán, kterého se chystáte obdarovat, přednost bezpečnému uložení peněz a karet, doporučujeme sáhnout po dárkové sadě obsahující peněženku s přezkou. Ať už vyberete na výšku, či šířku, zaručujeme vám prostor na bankovky, mince, karty i doklady, 2× kapsu na zip a dvě průhledná okénka.

Peněženky bez přezky pro snazší otevírání

Některým mužům však přijdou zapínací cvočky nepohodlné a zdržující, starší generaci mohou znepříjemňovat manipulaci s peněženkou. I na tento fakt výrobci mysleli, a my vám tak můžeme nabídnout varianty bez přezky. Také v těchto peněženkách najdete všechny podstatné kapsy včetně mincovníku.

Pásek není podmínkou

Pokud muž nenosí opasek, obdarujte ho soupravou peněženky a pouzdra na karty, případně ještě s přívěskem na klíče. Vybírat lze z hnědého a černého provedení a na kvalitu se můžete spolehnout. Značka Leonardo Verelli vyrábí vše z pravé, velmi jemné kůže. 

I bez peněženky budou pánové spokojeni

Nepřijde vám kombinace peněženky s dalšími doplňky jako to pravé? Nevadí. Máme pro vás jiný tip. Co takhle sada přívěsku na klíče, kvalitního kuličkového pera a otvíráku či nožíku? Volit můžete z těchto variant:

  • přívěsek na klíče s karabinkou, kvalitní kuličkové pero a skládací nožík,
  • přívěsek na klíče s karabinkou, kvalitní kuličkové pero a otvírák s nožíkem,
  • přívěsek na klíče s karabinkou, kvalitní kuličkové pero a skládací otvírák s vývrtkou a nožíkem.

Krásný, vkusný a velmi praktický dárek pro muže v každém věku.

Udělejte dojem na ženy vašeho života

Darujte svým dámám něco výjimečného, jako jsou ony samy. Manželka, přítelkyně, matka, dospívající dcera, všechny si zaslouží luxusní dárek, která zároveň účelně využijí. S dárkovou sadou peněženky a pásku nešlápnete vedle. Stejně jako u dárkových sad pro muže nabízíme výběr z různých typů, ale vždy z kvalitní kůže. 

Červené sady pro odvážnější

Červená barva značí vitalitu a energii, vášnivost a odvahu. Pokud právě taková je vaše dáma, určitě vyberte některou z červených dárkových sad. Rozhodněte jen, zda peněženku s klopou, nebo s přezkou. Oba typy mají v jedné části mincovník a v druhé kapsy na karty a bankovky. Model s přezkou je o trochu rozměrnější. Pokud potřebujete volbu ještě usnadnit, doporučujeme přečíst si článek s touto tematikou.

Tmavě modré sady pro milovnice klasiky

Některé ženy netouží tolik vyčnívat a upozorňovat na sebe a pro ně jsou tu tmavě modré, ale stejně luxusní a kvalitní dárkové sady. V modrém provedení je naopak o něco větší peněženka s klopou, ale oba modely disponují mincovníkem a dostatkem kapes, včetně těch průhledných. 

Přejeme vám šťastnou ruku při výběru té nejvhodnější dárkové vánoční sady. Poté už určitě budou šťastné a veselé nejen Vánoce!