Pánská peněženka na výšku nebo na šířku?

Nakupování oblečení a módních doplňků je spíše zábavou pro ženy. Jakmile jdou muži s nimi, přejí si jediné, aby čas utíkal několikanásobně rychleji. Těší se, až obchodní centra opustí a vrátí se domů. Čas od času však čeká nákup také nás muže a mezi zajímavé doplňky patří bezpochyby i peněženky. Při výběru se rozhodně nebudeme ohlížet na to, jaký typ si koupila vaše manželka nebo přítelkyně, protože vkus muže se poměrně liší. Jak vybrat pánskou peněženku a dívají se muži spíše na šířku nebo výšku daného produktu? To je otázka, o které se více dozvíte dále.

Módní kousek nejen pro ženy

Peněženka zdobí kapsy nejenom ženám, i když u nich je to ozdobou spíše kabelky. Také muži mají v tomto módním kousku co ukázat. U mužů to naopak zdobí kapsy, protože na rozdíl od žen nenosí kabelku. Otázkou ovšem stále zůstává, jak vybrat pánskou peněženku a jestli se raději dívat na výšku nebo šířku. Každý model má své výhody, potřebujete jen zjistit, co se k vám hodí.

Pánské peněženky na výšku

Muži ocení pánské peněženky na výšku převážně z toho důvodu, že v nich nosí všelijaké účtenky, papíry a ostatní nedůležité věci. Do těchto věcí nepočítáme pochopitelně platební kartu, občanský průkaz nebo zákaznické kartičky, ty se konec konců vždy mohou hodit. Přiznejte si ale, že několik desítek účtenek je vám zcela k ničemu. Do peněženek, které jsou dělány na výšku mimo jiné snadno uschováte lístky do kina nebo na jinou kulturní akci. Na závěr nesmíte spoléhat na to, že ke všem těmto věcem přidáte velké množství bankovek. Místo se jistě najde, na druhou stranu nic se nemá přehánět.

Pánské peněženky na šířku

Pánské peněženky na šířku každopádně mají co ukázat. Nemyslete si, že tady neexistují výhody. Na rozdíl od těch na výšku jsou dělány tak, aby uschovaly větší množství bankovek. Nevýhoda spočívá v tom, co předchozí varianta měla jako výhodu, neukryjete v ní platební karty na stojato nebo zákaznické kartičky. Dále pak musíte občanský průkaz dát na ležato, jinak by se vám tam nemusel vejít.

Rozhodnutí je na vás

Konečné rozhodnutí je na vás. U obou variant naleznete velice zajímavé designové a kvalitní kousky.