Skvělé dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a vám ještě chybí nějaké dárky? Nezoufejte, máme pro vás tipy na drobnosti i luxusní pozornosti, které nezklamou. Navíc rozdělené podle ceny, abyste hned věděli, na čem jste. A co je nejlepší: všechno máme skladem a odesíláme každý pracovní den. 

Dárky pro náročné

Kvalitní koženou peněženku ocení každý. Jde o nezbytný doplněk, který musí mít po ruce muži i ženy snad denně. A pokud se rozhodnete pro luxusní model z pravé kůže a s propracovanými detaily, nesáhnete vedle. Tady se pohybujeme v cenové hladině kolem 1 000 Kč.

Komfortní pánské peněženky nabízí například značky Leonardo Verrelli, Pierre Cardin nebo Peterson. Ať už vyberete jakoukoliv značku, dbejte na to, aby peněženka měla dostatek přihrádek v různých velikostech, mincovník a velkou kapsu na bankovky. Pak bude všechno potřebné uloženo přehledně. 

 

 

Ani něžnější polovičky nepřijdou zkrátka. Luxusní dámské peněženky najdete v různých provedeních, záleží jen na preferencích dámy, kterou se chystáte obdarovat. Značka Gregorio se vyznačuje spíše rozměrnějšími modely s přepychovým, ale uhlazeným designem, Golunski volbou zajímavých barevných kombinací, Leonardo Verrelli pak potěší milovnice ležérní klasiky.

 

Zlatá střední cesta nás baví

Peněženky nemusí být drahé, aby byly kvalitní. Najde se mnoho modelů ve vysoké kvalitě za rozumnou cenu. A nechybí ani pěkný design. Například značky Dariya bags a Always Wild jsou toho jasným důkazem. V jejich sortimentu najdete peněženky za cca 400 Kč.

 

Peněženky za málo peněz

U peněženek ještě chvíli zůstaneme. Přece jen je to užitečný a praktický dárek, který nezklame. Pokud se vám však nechce sahat hluboko do té své, existují i dostupnější možnosti. Tyto modely se hodí hlavně pro sportovce, ale také pro naše nejmenší. Jde o textilní peněženky na suchý zip, které stojí do 200 Kč.

 

Když už jsme zmínili děti, nezapomeňte, že ty nejmladší milují různé kapsičky a pouzdra, kam si mohou schovávat svoje důležité drobnosti. A pokud budou s jejich oblíbenými postavami, nadšení pod stromečkem bude obrovské. My teď potěšíme i vás, protože cena těchto dárečků se pohybuje také kolem 200 Kč.

 

Nejen na peníze

Ukládat si člověk potřebuje také karty, doklady a vizitky. Pouzdra se vyrábí v různých provedeních a tím i v širším cenovém rozmezí. Jednoduché modely se vejdou do 200 Kč, větší a/nebo designově propracovanější varianty se mohou vyšplhat až k 600 Kč.

 

Praktickým pomocníkem je také klíčenka. Proč ji obdarovaný ocení a jaké jsou možnosti výběru, najdete v článku s tímto tématem. Zcela jistě v něm načerpáte inspiraci na další cenově dostupný dárek, který rozveselí.

A pak jsou tu visačky na kufr, které ocení každý cestovatel, ať už putuje jednou měsíčně, nebo jednou za rok.

Vybírejte u nás

Doufáme, že jsme vám takříkajíc vytrhli trn z paty a že jste alespoň nějaký chybějící dárek našli. Pokud potřebujete další inspiraci, podívejte se ještě na našich 10+ tipů na dárky, které zaručeně potěší. 

Získat další inspiraci