10+ tipů na dárky, které zaručeně potěší

Už se poohlížíte po vánočních dárcích? Nebo vás čeká jiná příležitost, při které chcete někoho obdarovat? Ať tak, či tak, máme pro vás více než deset tipů na dárky, které chce dostat každý.

Dárkový poukaz potěší dvakrát

Začneme tím nejjednodušším a nejjistějším. To však neznamená, že jde o něco méně cenného. Za dárkový poukaz si každý může vybrat sám podle svého gusta, což eliminuje zklamání z dárku. Co může být navíc lepšího než koupit si kvalitní peněženku dle vlastního výběru a nemuset nic platit? 

Zvolte hodnotu poukazu a pak už jen sledujte radost obdarovaného.

Dárkové sady aneb 2 až 3 v 1

Dárkové sady jsou skvělou možností, jak takzvaně zabít dvě mouchy jednou ranou. V tomto případě dokonce tři

  1. Sada obsahuje dva produkty a dva jsou vždycky lepší než jeden.
  2. Obsah je krásný a praktický zároveň, navíc v kvalitním provedení.
  3. Sada je uložena v dárkové kazetě, takže odpadá nutnost zabalení.

Dárkové sady poprvé

Pro pány máme soupravu peněženky a pásku. Peněženka disponuje klasickým uspořádáním, poskytuje dostatek kapes na platební karty i bankovky, nechybí ani mincovník uzavíratelný klopou s drukem. Pásek má různé délky a další rozdíl mezi sadami je v provedení peněženek.

Dárkové sady podruhé

Nenosí muž, kterého se chystáte obdarovat, pásek? Nevadí. Leonardo Verrelli nabízí dárkové soupravy s trochu jiným obsahem. V každé najdete peněženku, protože tu potřebuje snad každý pán, a pak si můžete zvolit ze tří variant doplňků.

  1. Pouzdro na karty + přívěsek na klíče
  2. Přívěsek na klíče
  3. Pouzdro na karty

Vše je vyrobeno z pravé, velmi jemné kůže a na výběr je hnědé a černé provedení.

Do třetice všeho dobrého

Protože dárkové sady rozhodně jsou dobrým dárkem. Ani dámy nepřijdou zkrátka, na ně také myslí Pierre Cardin. Luxusní dárkové kazety této značky obsahují peněženku a pásek a vybírat můžete nejen ze dvou barev (modrá a červená), ale také ze dvou variant peněženek:

  • menší, s 12 různými kapsami na karty a doklady, mincovníkem a přihrádkou na bankovky, 
  • větší, s 21 různými kapsami, mincovníkem a přihrádkou na bankovky.

Co se barev týká, můžeme klidně mluvit o třech možnostech, protože v modré variantě najdete dva odstíny. A dárkové balení je v tomto případě opravdu onou třešničkou na dortu.

Něco do kapsy a do tašky

Peněženka jako dárek je sázka na jistotu, protože peníze u sebe nosí každý. Měli byste však vědět, jestli obdarovaný dává přednost malým, či velkým modelům, zda preferuje kožené, nebo textilní varianty apod.

Nemusíte však zůstávat u peněženky. Někdo ocení malou kapsičku, ve které může nosit mince, žetony a jiné maličkosti, jiný zase pouzdro na karty a vizitky. A to nemluvíme o klíčenkách, které skýtají výhod hned několik.

V neposlední řadě tady máme drobnosti, které však udělají velkou službu svým budoucím majitelům. 

Spony na peníze jsou oblíbeným a praktickým doplňkem v případě, že člověk nosí pouze bankovky a platební karty. Doplnit je můžete výše zmíněným mincovníkem a obdarovaného zbavíte nutnosti nosit u sebe „naditou” peněženku. 

Doplňky, které se vejdou do peněženky a dokáží pomoci v nouzi? S takovým dárkem rozhodně nešlápnete vedle. Darujte je samostatně, nebo vložte do peněženky, kterou jste vybrali. 

Visačku na kufr ocení každý cestovatel, ať už vášnivý, či příležitostný.

Udělejte obdarovanému radost

Vybrali jste ten správný dárek? Tak to nás těší. Projděte si všechny kategorie našeho e-shopu, ať si rozšíříte obzory a možnosti a přinesete obdarovanému opravdové potěšení.

Udělat radost správným dárkem