Slaďte své doplňky s trendy roku 2023

Nový rok je tady a s ním i čerstvé módní trendy, které se mohou promítnout do všech částí našich každodenních životů, nejvíce však ovlivňují naše outfity. Připravili jsme pro vás přehled trendů pro sezonu jaro/léto 2023 a zároveň tip, jak zůstat IN, aniž by vás to zruinovalo. Vsaďte na doplňky v podobě peněženek.

Správná barva je základ

Společnost Pantone vyhlašuje barvy roku více než 20 let a působí tím nejen na módu, ale i na mnoho dalších odvětví. Odborníci z Pantone analyzují umělecké sbírky, technologie a sociální média, zohledňují také aktuální životní styl a světovou situaci. Pro rok 2023 zvolili barvu odvahy a energie. 

Oslavte život s karmínově červenou

Přesný název barvy zní Viva Magenta a podle zástupců Pantone vibruje elánem, je odvážná a podporuje optimistickou náladu. Přesně to, co v novém roce všichni potřebujeme. 

Viva Magenta je velmi flexibilní, lze ji dobře kombinovat se smaragdově zelenou a námořnickou modrou, spárovat s neonovými tóny nebo zjemnit tlumenými zemitými odstíny, jako je béžová a skořicově hnědá. Pokud vnesete Magentu do svého šatníku, pořiďte si peněženku v některé z uvedených barev.

Viva Magenta na peněžence

Pokud se vám nechce měnit šatník, ať už z finančních, nebo jiných důvodů, peněženka v barvě roku 2023 to jistí. A nebojte se, že to netrefíte přesně. Jde o odstín červené a věřte, že drtivá většina lidí rozdíl nepozná.

Bez pastelových odstínů se žádné jaro neobejde

Půvabné pastely se každý rok vrací, proto ani na módních přehlídkách pro sezonu jaro/léto 2023 nechyběly. Vynikala zejména sorbetově žlutá, levandulová a baby blue. Nechyběla ani svěží zelená. Pastelové odstíny jsou sladké a dívčí, ale více takových barev pohromadě může působit až infantilně. Nicméně jedním dvěma pastelovými doplňky nic nezkazíte a jedním z nich může být právě peněženka.

Džínovina je stále v kurzu

Je to trend, nebo ne? Denim se stále vrací, respektive módní svět nikdy neopustil, jen mění své pojetí. Pro rok 2023 udělali návrháři z džínoviny vyloženě sexy záležitost – na přehlídkách byly z tohoto materiálu k vidění upnuté košile, minisukně i podprsenky. 

Chápeme, že tento styl nemusí vyhovovat všem. Zvláště pokud máte rádi kvalitní materiály. V takovém případě však můžete zůstat IN díky koženým peněženkám, které svým vzhledem denim připomínají.

Jaro + květiny = skvělá kombinace

Na mnoha přehlídkách byly k vidění plastické květy, ať už jako součást oděvu, nebo alespoň jako rozety na krku nebo korsáže. Surrealistické modely z přehlídkových mol si zřejmě pořizovat nebudete, ale menší doplňky – proč ne? A pokud byste raději potisk než 3D zhotovení, sáhněte po květinové peněžence.

Třásně jsou zpět

Ať už v kovbojském pojetí, které předvedl Versace, nebo s dávkou elegance jako Victoria Beckham, zakomponujte do svých outfitů kožené třásně

Buďte IN s praktickým doplňkem

Peněženky jsou módním doplňkem i praktickým pomocníkem, který skvěle doladí váš outfit. Vyberte si u nás kvalitní peněženku podle posledních trendů a spokojeně vykročte vstříc nové sezoně.

Vybrat módní peněženku