Trápí vás ceny peněženek? Už nemusí

Stejně jako každý jiný produkt, i peněženky se pohybují v různých cenových hladinách. Pokud je pro vás částka jedno z hlavních kritérií, usnadníme vám teď výběr. Připravili jsme přehled nejoblíbenějších značek podle cenové dostupnosti.

Peněženky pro všechny

Pojďme si na začátku ujasnit, že levnější neznamená horší. Alespoň ne u nás. My nabízíme kvalitní peněženky ověřených značek, ale protože chceme, aby si vybral opravdu každý, najdete na našem e-shopu luxusní kousky za vyšší ceny, jednoduché a levnější modely i zlatý střed.

Když si chcete dopřát přepych

Pierre Cardin je luxusní francouzská značka, kterou poznáte podle stylového designu s avantgardními prvky. Všechny její produkty mají jediný úkol – rozvinout váš osobní styl, unikátnost a kreativitu. Pierre Cardin patří mezi nejznámější módní tvůrce na světě, řemeslu se učil například u samotného Diora. 

Kožené peněženky Pierre Cardin se vyznačují vysoce kvalitním zpracováním a vybroušenými detaily. Jsou jedinečné také díky svým lesklým barvám, velmi oblíbená je červená, ale vybírat můžete z více možností.

 

Další značka této kategorie – Golunski – pochází z Velké Británie a nabízí vysoce kvalitní doplňky z pravé kůže pro muže i ženy. Materiály zahrnují prémiové hovězí kůže, italské rostlinné tříslo, luxusní ovčí a kozí kůži. Proces výroby je stejný jako původní techniky z roku 1953. Značka klade důraz na kreativitu ve spojení s kvalitou.

Peněženky Golunski se vyznačují propracovanými detaily a masivní konstrukcí všech dílů, jako jsou zipy, přezky a patentky. Jedinečnost jim dodává pestrobarevné provedení zvenku nebo z vnitřní části peněženky, zejména u dámských modelů. Pánové si mohou vybrat z decentnějších kousků.

 

V úplně stejném duchu se nesou také Golunski pouzdra na karty a na doklady i klíčenky.

Máte nejraději zlatou střední cestu?

Polská značka Always Wild se stala velkým hitem u mužů všech věkových kategorií. U mužů, kteří hledají netradiční design. Peněženky Always Wild jsou často doplněny výraznými atributy, jako jsou masivní zipy a řetězy pro připevnění ke kalhotám. Jejich nedílnou součástí je logo s motivem žraloka nebo krokodýla, které koresponduje s „divokým” názvem. 

Peněženky jsou vyrobeny převážně z nubuku, který se získává z hovězí kůže a vyniká svojí pevností a tloušťkou. Co pánové také oceňují, je cenová dostupnost.

 

Módní značka Dariya® si klade za cíl, aby jejich produkty dělaly zákazníkům radost každý den, a to v souladu s názvem: Dariya znamená „vlastník dobra“. Rozmanitými modely pokrývají mnoho každodenních situací, dbají na kvalitní materiály, zpracování a odolnost. Jejich mottem je: „Design a kvalita nemusí být drahé.“

Společnost vlastnící značku Dariya® se za posledních 50 let vyvinula v jednoho z předních výrobců koženého zboží v Evropě. Sortiment zahrnuje mimo jiné produkty z populární kůže buvolů, což je robustní kůže s mimořádným vzhledem a vysokým komfortem, vyznačuje se také vysokou pevností.

Nebojte se levnějších variant

Značky Cavaldi a 4U Cavaldi dbají na precizní zpracování s perfektně vyvedenými detaily. Jejich design je sice jednodušší, ale tím vhodnější pro širší spektrum zákazníků. Kromě praktických tvarů a důmyslného uspořádání kapes mají peněženky Cavaldi další velké plus – nižší cenu oproti srovnatelným modelům konkurence.

Vyberte si svého favorita

Jak sami vidíte, možností existuje spoustu, i když se chcete řídit cenou. Vybrali jste si z našeho přehledu? Pokud ne, prozkoumejte peněženky uvedených značek podrobněji. Třeba hned teď.