Přemýšlíte o sadě kabelky a peněženky? Máme něco lepšího

Mít sladěnou kabelku a peněženku je sice hezké, ale neušetří vás to hledání peněženky mezi spoustou dalších věcí, které v kabelce nosíte. Také nezabráníte zlodějům, kteří jedním hbitým pohybem dokáží peněženku z tašky vytáhnout. Ani se neubráníte nepozornému vypadnutí peněženky třeba při vyndavání telefonu. Všem těmto úskalím se však vyhnete s oblíbenými sadami 2 v 1.

Peněženka a pouzdro na mobil – přes rameno i na zápěstí

Kožená peněženka, kterou si můžete zavěsit přes rameno jako kabelku crossbody a vejde se do ní i telefon, to je sen. Vlastně není, je to skutečnost od značky Dariya bags. Tyto peněženky disponují odepínacím a nastavitelným popruhem. Do přední kapsy s klopou na druk pohodlně umístíte mobil do velikosti 16,5 × 8 cm. V zadní kapse na zip je dostatek přihrádek na bankovky i karty, nechybí ani uzavíratelný mincovník. 

Peněženky s pouzdrem na mobil od Dariya bags se vyrábí z kvalitní pravé kůže a v několika barvách. Všechny disponují ochranou RFID, která zabrání kopírování informací z vaší platební karty.

Značka Rovicky na to jde přes větší bezpečnost. Peněženku i telefon budete mít nejen po ruce, ale doslova v ruce. Poutko peněženky umístíte kolem zápěstí, takže vám ji nikdo jen tak nevytrhne. Ani u těchto modelů nechybí RFID ochrana.

Vnitřní uspořádání peněženek Rovicky s poutkem vypadá následovně:

  • 4 přihrádky na karty či doklady včetně jedné průhledné,
  • tenká kapsa na bankovky,
  • kapsa na mobil (rozměry 13 × 7 cm),
  • mincovník na zip na zadní straně.

Vybírat můžete ze dvou elegantních barev: černé a hnědé.

Malé tašky, které poslouží jako kabelka a peněženka zároveň

Pokud u sebe potřebujete mít jen pár nezbytností, nadchnou vás modely, do kterých se pohodlně vejdou peníze, platební karta, klíče a telefon. V některých zbyde místo i na kapesníky či zrcátko. 

Bude vaším favoritem černé sportovní pouzdro se čtyřmi různě velkými kapsami, nebo spíše menší, ale zato elegantnější varianta v elegantní hnědé? Černý model si můžete zavěsit přes rameno, u hnědého se nabízí ještě další možnost: po odepnutí popruhu můžete díky poutku na zadní straně pouzdro zavěsit na opasek.

Peněženka a klíčenka v jednom? Proč ne!

Také neustále hledáte klíče? A když už je v kabelce konečně nahmatáte, zachytnou se vám při vyndavání o podšívku tašky, nebo s sebou „vezmou“ například kapesníky? S touto vychytávkou 2 v 1 už se vám nic z toho stávat nebude. Kvalitní kožené klíčenky, které disponují i kapsami na karty, bankovky a mince jsou to pravé pro vás. 

Bude to menší varianta s šesti karabinkami a dvěma přihrádkami, nebo objemnější model s šesti karabinkami, kroužkem na klíče a pěti kapsičkami? Ať tak, či tak, oba produkty jsou z pravé kůže, drží pevně zavřené a vybírat můžete z černého a červeného provedení.

Vsaďte na kvalitu

Aby kabelky a peněženky dostály svým praktickým vlastnostem po všech stránkách, musí být také kvalitní. Vybírejte proto modely z pravé kůže, protože ta je dostatečně mechanicky odolná a vyznačuje se dlouhou životností. O dalších výjimečných vlastnostech tohoto materiálu si přečtěte v článku Kožené peněženky přináší mnoho výhod. Znáte je všechny? a kvalitní kožené peněženky si vyberte u nás.