Představujeme kožené peněženky značky Dariya bags

Za posledních 50 let se vyvinula společnost vlastnící značku Dariya® jednu z předních firem v prodeji koženého zboží v Evropě.

Kvalitní výrobky z kolekce této značky dělají radost zákazníkům každý den. Možná také proto, že jméno Dariya® znamená „vlastnit dobro“ nebo „vlastník dobra“. Jakkoli jsou modely kvalitních peněženek značky rozmanité i barevné, pokrývají mnoho situací, které nám každodenní život nabízí.

S peněženkami z kolekce Dariya® se vždy rozhodnete správně. Značka věnujeme pozornost vysoce kvalitním materiálům, ze kterých jsou peněženky vyrobeny a samozřejmě také trvanlivému a dobrému zpracování peněženky. V souladu s tradičním heslem značky „Design a kvalita nemusí být drahé“ jsou vyráběny všechny výrobky.

Pánské peněženky z hovězí kůže

Široký sortiment pánských peněženek Dariya® z nappa kůže byl rozšířen o položky vyrobené z populární přírodní kůže lovců buvolů - také často definované pod výrazem hunter kůže. "Hunter kůže" je robustní hovězí kůže s mimořádným vzhledem a vysoce kvalitním komfortem při nošení. Barva kožených peněženek je vždy semišově hnědá. Kvalita "kůže hunter" se zlepšuje s každodenním používáním. Zpracovaná hovězí kůže, použitá k výrobě peněženek, se vyznačuje svou pevností a přilnavostí, stejně jako přirozeným vzhledem mírně napnuté kůže. Vzhled a chování se při dlouhodobém používání mění a zaručuje tak zcela individuální vzhled. Díky robustní hovězí kůži vám tyto výrobky poskytnou dlouhotrvající potěšení. Použitý vzhled, který se postupem času objeví, činí každý produkt osobním a jedinečným.

Pánské peněženky barevné

Nejoblíbenější z pánských peněženek je ovšem kolekce barevných pánských peněženek z kůže nappa.

Dámské peněženky z nappa kůže

Další kůží, ze které jsou vyráběny kožené dámské peněženky Dariya® je nappa kůže. Jedná se o jehněčí nebo hovězí kůži, která je velmi měkká na dotek a proto příjemná na nošení. Kůže nappa je vysoce kvalitní a měkká kůže.

Další doplňky

Kromě peněženek značka také vyrábí další doplňky jako jsou kožené peněženky na mince nebo kožené klíčenky.

RFID ochrana je samozřejmostí

Kvůli vysoké poptávce po ochraně soukromí výrobce přidal ochranu proti nechtěnému čtení technologií RFID. Většina aktuálně nabízených peněženek je již touto technologií vybavena a další budou následovat.

Neváhejte a vyberte si kvalitní peněženky značky Dariya bags a dopřejte si luxusní zpracování za neluxusní cenu.