Elegantní peněženky značky Loren

Peněženku potřebuje každý. Ačkoliv ji spousta lidí vnímá pouze jako nutnou výbavu, mnohé o nás prozrazuje a je zároveň i módním doplňkem. Ostatně, nosíte ji s sebou téměř pokaždé, když odcházíte z domu. Z toho důvodu by měla být také dostatečně kvalitní, aby něco vydržela. Jakmile totiž najdete tu pravou, budete si přát, aby s vámi žila věčně.

Kdo není spokojen se svou peněženkou, nebo už se dokonce poohlíží po nové, protože ta stará je roztrhaná, případně jí nefunguje zip, tomu by neměla uniknout značka Loren.

Designové peněženky značky Loren

Značka Loren nevyrábí pouze peněženky, nýbrž i jiné kožené výrobky. V nabídce má i měkké kapsičky na klíče nebo veselé dětské peněženky, avšak velkou část jejího sortimentu tvoří právě elegantní peněženky z kvalitní kůže. Ty jsou skutečně nadčasové, zároveň toho hodně vydrží.

Loren vsází také na pečlivou vnější úpravu. Peněženky bývají z vnější strany lakovány nebo fóliovány, což zajišťuje vyšší stálost barev a odolnost. Nejde ovšem pouze o krásu na první pohled. Peněženky Loren jsou propracované také uvnitř, výrobce si dal záležet na každičkém detailu. Jeho výrobky jsou praktické, je radost je používat.

    • Pro ženy: Tradiční elegance v malém i velkém provedení

Výrobce Loren myslí na zákaznice, které rády nosí v peněžence spoustu věrnostních kartiček, osobní doklady i fotky rodiny. V nabídce má velké peněženky s dostatkem kapes. Na své si ale přijdou i dámy upřednostňující menší peněženky.

Nehledě na velikost jsou všechny vyrobeny z kvalitní kůže v černé, hnědé či třeba červené barvě. Designové dámské peněženky Loren bývají decentně ozdobeny jemným pruhem nebo třeba pásem krystalků.

    • Pro muže: Peněženka pravého džentlmena

Pánové mohou sáhnout buď po peněžence v provedení hnědé či černé kůže, nebo po zajímavém dvoubarevném provedení. Výrobce umně kombinuje černou s červenou nebo nenápadnou šedou, pohrává si rovněž s hladkým a vzorovaným povrchem.

Ačkoliv pánské peněženky Loren nejsou tak velké jako obdélníkové dámské modely, stále obsahují dostatek přihrádek a kapsiček na mince.

    • Pro děti: Veselé vzory

Nezapomnělo se ani na děti. Sice mají pouze takový obnos peněz, který jim dají rodiče či prarodiče, ale také se chtějí cítit dospěle a mít svou peněženku. Značka Loren nabízí dětem měkké kapsičky s bohatým využitím. Mohou fungovat jako peněženka, kapsička na mince či klíčenka. Jde o látkové kapsičky s kroužkem pro připnutí na klíče. Samozřejmostí je slušná nabídka potisků, z nichž si vybere každé dítko. Mladší zaujmou zvířátka nebo květiny, starší třeba motivy zahraničních měst a vlajek států.

Žádné nefunkční zipy ani potrhané rohy

Proč lidé nejčastěji mění peněženku? Mezi velmi časté důvody ke koupi nové patří:

  • otrhané rohy,
  • nefunkční zip,
  • vytržený druk.

K žádnému z těchto problémů u peněženky Loren jen tak nedojde. Chlubí se doopravdy kvalitním provedením za velmi příjemnou cenu. Pánskou peněženku Loren pořídíte i do pětistovky, dámské jsou o něco dražší, zejména ty velké.

Uvnitř více místa, než byste čekali

Co najdete uvnitř peněženky Loren? Typicky několik kapes na bankovky, ještě více kapes na karty, nechybí průhledná kapsa, kam si můžete dát například fotky rodiny. Dále zde objevíte mincovník a několik skrytých kapes, třeba i na zip.

Peněženky Loren jako krásný dárek

Prozkoumejte peněženky Loren a dopřejte si skutečnou kvalitu. U takového předmětu, jako je peněženka, kterou používáte téměř každý den, se to skutečně vyplatí. A pokud už nechcete utratit tolik peněz za svou peněženku, vzpomeňte si na značku Loren, až budete shánět hodnotný a praktický dárek pro své blízké. Některé peněženky Loren jsou dokonce dodávány v krásné krabičce, což je pro dárek ideální.