Pánská peněženka s přezkou nebo bez?

Ačkoliv se to na první pohled nezdá, svět pánské módy dnes dosahuje stejného vrcholu, jako ta ženská. V minulosti jste málokdy natrefili na nakupující muže, kteří by běhali z obchodu do obchodu a vybírali si všelijaké oblečení nebo doplňky. V dnešní době to můžete vidět v téměř každém obchodním centru. My se teď podíváme na to, jak vybrat pánskou peněženku a jestli se rozhodnout pro peněženku s přezkou nebo bez ní.

V čem je rozdíl?

Možná se teď většina z vás zamýšlí nad tím, jaký je rozdíl mezi peněženkou s přezkou a bez ní. V krátkosti vám popíšeme jeden základní rozdíl.

Peněženky s přezkou

Pokud si vybíráte pánskou peněženku s přezkou, pak se jedná o model, který má na jedné straně pásek a na druhé straně tzv. cvoček. Jakmile pásek natáhnete přes peněženku, snadno jej můžete zapnout. Pomocí přezky tak docílíte většího bezpečí proti vypadávání obsahu. Peněženka totiž jednoduše řečeno drží pohromadě.

Peněženky bez přezky

Když vybíráte z modelů pánskou peněženku bez přezky, pak je peněženka volná a jakmile ji vložíte například do tašky, může se vám kdykoliv otevřít či dokonce velice rychle z ní ztratíte obsah, který se uvnitř nachází. Ten máte následně po celé tašce.

Je peněženka s přezkou lepší?

To se nedá úplně tak říct, každý má jiný vkus. Pánská peněženka s přezkou je sice bezpečnější, ale pro některé může být neustálé otevírání a zavírání až otravné. Právě z tohoto důvodu vyhledávají modely pánských peněženek bez přezky. Jiní zase rádi vyzkoušejí změnu a jestliže v minulosti měli peněženku s přezkou, budou si tentokrát vybírat tu, která ji nemá.

Kritéria, kritéria a kritéria

Dívejte se převážně na jiná kritéria, když už se nacházíte na internetu nebo v obchodním centru a vybírejte podle velikosti, modelu, materiálu a životnosti. Teprve až poté se dívejte na to, zda sáhnete po peněžence s přezkou či nikoliv.