Dámská peněženka na výšku nebo na šířku?

Je vaše peněženka už ošoupaná a projevují se na ní známky opotřebení na tolik, že si říká o změnu? Samozřejmě je velice jednoduché zajít do obchodu a sáhnout po první variantě, která se vám nabízí. Nezapomeňte však na fakt, že by se peněženka měla vybírat nejenom podle vzhledu, ale i možností. Každá žena je jiná a o tom svědčí převážně i jednotlivý vkus. Zatímco vaše kamarádka miluje malé peněženky, vy můžete vybírat z těch větších. Kromě všech těchto prvků a detailů bude záležet také na vašem místě v kabelce. Pokud nemáte příliš mnoho prostoru, pak je pořízení větší peněženky spíše na obtíž. Jak vybrat dámskou peněženku a poohlížet se po šířce nebo výšce? O tom si povíme v následujících odstavcích.

Peněženka je v dnešní době více

Ano, pochopitelně má peněženka svůj účel. Schováváte si v ní peníze, aby se vám následně nerozházely po celé kabelce. Dnešní doba se však na peněženky dívá z více směru. Pro ženu slouží tyto předměty jako tzv. doplňky. V mnoha případech vás peněženka může stát nemalé peníze. Jestliže nevyberete podle vašich představ, můžete toho časem litovat. Důležité je se rozhodnout, zda koupit peněženku na šířku nebo výšku, obojí má své výhody.

Dámské peněženky na výšku

Výhoda dámských peněženek na výšku spočívá především v tom, že do nich snadno vložíte všechny své platební karty, občanský průkaz a bonusové karty z různých obchodů. Vzhledem k tomu, že nebude dominovat šířkou, nepočítejte s tím, že v ní ukryjete velký počet bankovek. Peněženka se v takovém případě rychle nafoukne. Kapsy na bankovky v peněžence jsou na výšku. Bankovky tedy budou v peněžence hlouběji a vám žádná nevypadne. Jak již bylo řečeno v předchozích odstavcích, každá peněženka má své výhody.

Dámské peněženky na šířku

Základní výhoda dámských peněženek na šířku je v tom, že do nich dáte opravdu velké množství bankovek. Díky svému rozměru je uvnitř často několik kapes, do kterých lze ukládat bankovky. Nebude dominovat výškou, takže s platebními kartami, občanským průkazem a bonusovými kartičkami nebudete mít žádné problémy.

Záležet bude tedy pouze na vás, jestli dáte přednost dámské peněžence na výšku nebo dámské peněžence na šířku. Rozhodne jen to, jakou z praktických vlastností se rozhodnete využít.