Co víte o divokých peněženkách Always Wild?

Buďte také divocí a pořiďte si peněženku značky Always Wild

Pokud se zajímáte o módu, máte rádi hezké řešení a vzhled, pak jste se jistě setkali se značkou Always Wild. Český trh nabízí velké množství peněženek, a proto si zrovna tuto značku nemusíte hned vybavit, i když jste se s ní již zcela určitě setkali. Stále vám tato značka nic neříká? Nezoufejte, rád vám značku Always Wild v krátkosti představím. Zcela jistě vás natolik přesvědčí, že zatoužíte mít některý z jejich modelů s logem škorpióna, ještěrky nebo žraloka.

Originalita a kvalita je obrovskou předností

Značka Always Wild se může pyšnit svou originalitou při výrobě peněženek. Můžete se spolehnout na to, že jednotlivé produkty budou dostatečně kvalitní a vydrží vám dlouhou dobu. Dnešní doba je o investování. V případě, že vaše investice bude do nekvalitní peněženky, nemůžete očekávat skvělý výsledek. Nekvalitní zpracování se podepíše na krátké životnosti, rychlém opotřebení a to rozhodně není dobrá investice. U značky Always Wild tomu tak není. Kvalitní výroba, originalita a design tuto značku posouvá o několik úrovní před ostatní značky ve stejné cenové kategorii. Jestliže hledáte peněženky vysoké kvality v kombinaci s originálním stylem, peněženky a další výrobky značky Always Wild jsou určeny právě pro vás.

Kde a z čeho produkty značky vyrábějí?

V krátkosti vás seznámím s tím, odkud Always Wild pochází. Možná budete překvapení, ale věřte, že kvalita je bezpochyby prvotřídní i přesto že peněženky a doplňky Always Wild jsou původem z Polska. Na Polském trhu není žádným nováčkem, výrobou se zabývá již od roku 1992. Svou jedinečností a kvalitou dokáže konkurovat i těm největším značkám po celém světě. I v tomto případě platí, že nejde ani tak o to, v jakém státě se daný produkt vyrábí, ale o to, co se za značkou skrývá.

Kožené peněženky a doplňky Always Wild se stávají velkým hitem u lidí, kteří hledají netradiční řešení a design. Kožené peněženky jsou velmi často doplněny neobvyklými detaily, jako masivní zipy nebo řetěz pro připevnění ke kalhotám. Nedílnou součástí peněženek Always Wild je logo s motivem žraloka, škorpióna nebo krokodýla. Peněženky jsou převážně vyrobeny z kůže nubuku. Tato kůže se vyrábí především z hovězí kůže a vyniká svoji pevností. Moderní a s dobou jdoucí vzhled doplňuje praktická funkčnost a výborné zpracování peněženek. Díky těmto vlastnostem patří právem značka Always Wild mezi nejvíce prodávané značky peněženek a doplňků v Polsku.

Už jste se rozhodli? Že ne? V tom případě je nejvyšší čas podívat se dále, co tato značka nabízí.

Jaké produkty značky Always Wild lze koupit?

V široké nabídce značky Always Wild nejsou pouze peněženky, ale také další kožené doplňky jako klíčenky, pouzdra na karty nebo doklady a podobně. Pojďme se s nabídkou seznámit podrobněji.

Pánské peněženky

Nejširší nabídku představují pánské peněženky Always Wild vyrobené z hrubé povrchově neupravené kůže nebo naopak kůže pečlivě vyhlazené. Vybrané modely pánských peněženek je možné uzavřít zipem nebo přezkou.

Dánské peněženky

Značka Always Wild pamatuje i na vás, milé dámy. Dámské peněženky značky Always Wild této značky mohou být vaším skvělým, oblíbeným i praktickým doplňkem. Stačí si jen vybrat.

Dolarovky

Dolarovky Always Wild jsou velmi oblíbené převážně u mužů pro svoji jednoduchost a praktičnost. Peněženka dolarovka má v podstatě jen sponu na bankovky, některé dolarovky mají i pár kapes na platební karty nebo kapsičku na mince.

Mincovníky

V nabídce jsou také velmi oblíbené kapsičky na mince, mincovníky Always Wild. Můžete si vybrat z pestré nabídky různých tvarů od kapsiček, přes podkovy až po trojúhelníky.

Pouzdra na karty

Pouzdra na karty Always Wild jsou praktičtí pomocníci pro bezpečné a přehledné uložení vašich platebních a jiných karet.

Pouzdra na doklady

Pouzdra na doklady Always Wild jsou nejenom mezi cestovateli obzvláště oblíbená. Nejčastěji se vyrábějí k zavěšení na krk pro praktické uložení dokladů, telefonu a jiných věcí.

Klíčenky

Už žádné roztrhané kapsy. Ochraňte své kalhoty nebo kabelky před zuby vašich klíčů uložením do praktické kožené klíčenky Always Wild.

Všechno toto zboží si můžete vybírat v nejúspěšnějších kolekcích poslední doby pod názvy Wild Active, Born to be Always Wild nebo Always Wild Leather Collection. Stále váháte? Jistě že ano, protože ještě nemáte odpověď na nejdůležitější otázku, která napadne každého z vás. A kolik peněženky vlastně budou stát?

Kvalitní bude určitě drahé, nebo ne?

Značka peněženek Always Wild se chlubí další skvělou věcí. Kromě kvalitních materiálů a detailního zpracování je to bezesporu i cena peněženek. Málokdy si může kvalitní produkty dovolit každý, u této značky je téměř jisté, že ano. Pořiďte si kvalitní Always Wild peněženku za cenu, která váš rodinný rozpočet rozhodně nezatíží. S touto značkou se ujistíte, že kvalitní nemusí být vždy drahé. Výrobky značky Always Wild nabízí nejenom skvělou kvalitu za přijatelnou cenu, ale i cenově výhodnou módu v podobě peněženek, pouzder, klíčenek a dalších doplňků.

Svoji peněženku zde naleznou nároční muži, jejichž vkus, praktičnost a smysl pro detail není snadné uspokojit. Zkrátka nepřijdou ani ženy, které zcela jistě zaujme nabídka dámských peněženek, pouzder na karty nebo mincovníků. Stále divoká značka Always Wild tuší, po čem toužíte…

Další Wild peněženky

Pravděpodobně jste se setkali s dalšími Wild peněženkami. Na trhu je spousta „napodobenin“ nabízených pod různými Wild značkami jako Wild Tiger, Wild Things only, Wild by Loranzo a další. Tyto peněženky jsou prodávány za nižší cenu a jejich kvalita tomu odpovídá. Jejich problémem bývají méně kvalitní zipy, tenké, nekvalitní nitě a tudíž se peněženky často párají či trhají. Hlavně jsou ale vyrobeny z kůže menší tloušťky a výsledek snad ani nemusím komentovat. Je tak na každém z vás, jakou Wild peněženku si vybere. Pro eshop peněženky AHAL jsou kvalitní originální peněženky značky Always Wild jasnou volbou a proto tvoří většinu jeho sortimentu.